RSS

EARTH

31 Jul

Într-o lume în care imaginile generate pe calculator par a fi singurele care să mai creeze admiraţie şi cuvinte de laudă, este foarte plăcut şi necesar de descoperit un astfel de documentar care uimeşte prin imaginile luate direct din natură.

Exact aceste imagini fac din documentarul regizat de Alastair Fothergill şi Mark Linfield şi narat de James Earl Jones o realizare uluitoare, menită să ne reamintească de minunata lume în care trăim şi pe care nu o apreciem foarte mult, dacă privim la reacţiile naturii la acţiunile umane.

Coproducţie Disney şi BBC, ,Earth’ propune o călătorie prin patru anotimpuri, pe tot globul, alături de specii pe care le cunoaştem şi pe care ne bucurăm să le redescoperim şi alături de specii necunoscute, care te uimesc instantaneu. Deşi tema iniţială a documentarului nu pare a fi încălzirea globală, natural se ajunge şi la efectele pe care aceasta le are asupra speciilor de pe ecran, reamintind un mesaj de ocrotire a acestei planete „norocoase” din al cărui ecosistem facem parte.

sursa recenzie: http://clubdefilm.blogspot.com/2010/05/recenzie-film-earth-2007-pamant-un.html

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: